faakhte

نظر

به 

طور کلی جیره با کیفیت و مطلوب در هفته نخستین می بایست وضعیت ذیل را دارا باشد : 1- به مقدار کافی دارنده انرژی بوده و دربردارنده مقدار کافی پروتئین قابل هضم و اسیدآمینه های لازم باشد . 

2- ویتامین های ضروری را برای بدن طیور داشته و دربردارنده مقادیر کافی و متعادلی از مواد معدنی باشد . 

3- فاقد موادتشکیل دهنده ضرر و زیان آور و سمی برای طیوربوده و مطابق با اصول بهداشت تنظیم گردیده وعاری از آلودگی و سلامت باشد . 

4- از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه باشد . 

 5- در هنگام به کارگیری از دان استارتر اعتنا بی نقص به سایز یا این که این که میزان ذرات دان فیس گیرد . 

- به کارگیری از دان پلت ، سبب ساز ساز نتیجه گیری بهتری در نقطه نقطه نهایی مدت می گردد به این ترتیب برای جوجه ها در هفته اولیه دان پلت ( کرامبل ) جهت مصرف پیشنهاد می شود . 

 

واکسیناسیون 

- به عامل عدم توسعه یافتگی دستگاه ایمنی در جوجه های جوان ایمن ساختن جوجه ها در برابر کارداران بیماریزا از اهمیت ویژه ایی برخوردارگردیده می باشد ، با به کارگیری از برنامه صحیح واکسیناسیون ، جوجه ها به طور یکنواخت در برابر بیماریها واکسینه می شوند . 

- پباده سازی واکسیناسیون در جوجه های گوشتی با برنامه واکسیناسیون در گله مادرو حالت محیطی ناحیه دارای ارتباط است ، گله های مامان بایستی سطح های یکنواختی از آنتی بادی مادری فراهم آورده وزمان تجویز واکسن در جوجه های گوشتی بر مبنا آن تهیه و تنظیم شود تا بتوان از اثر منتخب واکسن مطمئن شد . 

- حفاظت پرنده به وسیله آنتی بادی مادری در بیماریها به ویژه گامبورو حائز اهمیت هست به طوریکه حتی پادتن مادری می تواند برخی از سویه های واکسن را غیر فعال نماید . 

- تامین به موقع واکسن بر پایه دز موضوع نیاز، حمل و محافظت اصولی آن ، دقت به تاریخ تولید و انقضا آن، تهیه یخچال و وسایل واکسیناسیون اعم از اسپری ، سرنگ و . . ، اندازه واکسن براساس دز مسئله نیاز ونحوه اجرا واکسیناسیون می بایست از گذشته برنامه ریزی شوند، برای این خواسته پیش از این می بایست با متخصصان این عمل مشورت نمود تا برنامه واکسیناسیون صحیحی تهیه و تنظیم و تنظیم گردد . این برنامه ها حیطه به ناحیه و نسبت به فصول متفاوت سال متغیر می باشد ، می بایست توجه شود که برنامه واکسیناسیون مطابق برنامه سفارش شده وبه طور درست انجام گردد . 

- در واکسیناسیون از طریق قطره چشمی از آب مقطر برای تامین آب موضوع نیاز واکسیناسیون به فعالیت گیری شود . 

- برد واکسیناسیون از طریق آب آشامیدنی به عواملی مانند کیفیت آب قضیه استفاده، در دسترس بودن محلول واکسن ، شیوه حمل و نقل و نگهداری اصولی آن ، پخش مناسب محلول واکسن در آب آشامیدنی ( بکار بردن آبخوری اضافی و تسریع در پخش محلول واکسن) ، سالمی پرنده ها در موقع انجام واکسیناسیون وکاربرد واکسن در مقطع (بطور معمول صبح هنگام) و دز مطلوب بستگی دارد . 

 

تراکم 

گله - از روز اولیه می بایست فضای کافی در اختیار جوجه ها قرار گیرد ، معمولا کاهش میزان مرحله مورد نیاز پرنده ها سبب ساز ساز ارتقاء تلفات و کاهش پرورش خواهد شد . 

- تراکم گله تاثیر به سزایی بر روی کارایی ، یکنواختی و کفیت ایجاد پایانی داراست . 

- شرایط کیفی سالن و خصوصا قابلیت و امکان و قابلیت در اختیار به دست آوردن وضعیت محیطی در گزینش تراکم گله نقش دارد ، به عبارت دیگر تراکم در متر مربع به وضعیت داخلی لانه از قبیل تهویه - حرارت - مقدار دانخوری و سر و صدا بخوری ، همینطور سن و وزن تن در زمان کشتار بستگی دارااست . با بالا بردن تراکم بایستی فضای دانخوری وآبخوری نیز به تناسب جوجه ها ارتقاء یافته و نگهداری کلی برای نگهداری کیفیت هوا به عمل آید . دستگاه جوجه کشی

- بطور معمول در 1تا 3 روزگی 25-30 قطعه در متر مربع و 4تا 7 روزگی 15قطعه در متر مربع و 8 روزگی به آن گاه با دقت به تناسب ظرفیت، کل فضای تالار در اختیار گله قرار گیرد . 

تراکم بیش از حد فشار محیطی بر روی پرنده ها را ارتقا داده که سبب ساز کاهش رشد ، ماندگاری ، کیفیت بستر و بدن درستی پا می شود و می بایست بامدیریت درست دربرقراری تراکم مناسب جوجه ها در تالار پرورش از پیدایش مورد ها فوق جلوگیری نمود .