faakhte

نظر

آب 

وهوای گرمسیری : 

در اینگونه بخش ها ،پیشنهاد می شود که آشیانه بصورت شرقی /غربی ساخته شده و دیوارهای جانبی آن ها باز باشد ، ضمن اینکه می بایست فاصله آنها نسبت به یکدیگر (30-20 متر) را نیز در حیث گرفت . سقف این جور آشیانه ها می تواند شیروانی یا طاق ضربی باشد . بمنظور خروج هوا می‌توان بر روی سقف دریچه هایی تعبیه نمود . در مناطق باد خیز ، زاویه شیب سقف باید تندتر در نظر گرفته شود . توصیه می شوند که سقف مسلما ایزوله باشد ، ضمن اینکه هیچگونه مانعی در تراز داخلی سقف وجود نداشته باشد تا امکان حرکت و جریان آزاد هوا بوجود آمده و این فعالیت بتواند بطور طبیعی و به آسانی فیس پذیرد . در صورتی‌که سیستم تهویه متقاطع (روبرو) مد حیث باشد ، حداکثر عرض آشیانه نباید از 12 متر تجاوز نماید . در این مدل آشیانه ها ، دیواره های جانبی باید بصورت توری سیمی باشد . بمنظور تهویه مطلوب و بهتر کردن حرکت هوا به ویژه در مواقعی که جریان جابجایی هوا و یا باد ضعیف میباشد ، توصیه می شود که هواکش های اضافی که قابل نقل و انتقال باشند ، مسلما در حیث گرفته شوند . 

 

دستگاه جوجه کشی

 

آب 

و هوای معتدل گرمسیری : 

در این گونه آب و هوا توصیه می شود که از تهویه جانبی استفاده شود . در این دسته تهویه ورود هوا از یک طرف و خروج آن از طرف دیگر آشیانه خواهد بود . 

 

آب 

و هوای معتدل : 

در این جور آب و هوا ، آشیانه ها در واحدهای مدرن مرغداری ، بصورت بسته ساخته شده و باید به خوبی عایق بندی گردند . 

در آشیانه های بسته میزان گرمای مسئله نیاز با سیستم تهویه آشیانه باید متعادل و تنظیم گردیده باشد (تعادل حرارتی ) 

. بعبارت دیگر میزان تولیدگرما و ضایعات آن باید با سیستم تهویه تنظیم گردد . در این مدل آَشیانه ها بدور هواکش ها باید متغیر باشند تا بتوان درجه آنان را ناچیز و زیاد نمود . مثلا در سردترین فصول سال باید از به دور ناچیز هواکش ها به کار گیری نمود . 

 

 

 

 

 

آب 

و هوای کویری ( گرم وخشک ) 

در مناطقی با اینگونه آب وهوا آَشیانه ها باید بخوبی عایق بندی شوند هواکش های دور متغیر سیستم گرمایی و سیستم خنک کننده مطلوب داشته باشند همت صحیح و مناسب این سیستم ها نیازمند محاسبه دقت و در دست گرفتن دایم می باشند درمناطق گرم و کم آب نصب سیستم مه پاش و به کارگیری از این سیستم در گرمترین موقع روز هنگامیکه سکو رطوبت نسبی نیز کاهش می یابد به خنک کردن آشیانه امداد بسیاری می نماید در اینگونه موردها کاهش 2 تا 3 سکو از دمای هوا می تواند از استرس و درنتیجه تلفات جلوگیری نماید . 

 

 

 

تغییرات 

ناگهانی دما : 

در نواحی گرم و کم آب و یا نواحی کویری تغییرات دما شدید تر هست در ایجاد آَشیانه ها در مناطقی با زمستان های سرد و تابستانهای گرم می‌باید طراحی بنحوی باشد که درفصول سرد هوای ورودی به آشیانه گذشته از ادغام شدن با هوای باطن آشیانه در یک اتاق مرکزی گرم شود و آنگاه به باطن آَشیانه هدایت شود برای هدایت وتوزیع هوای گرم شده به باطن اشیانه می توان از شبکه انتقال استفاده نمود در این سیستم مقدار گرمایش و تهویه باید تنظیم شود در فصول گرم توصیه می شود که هوای تازه مستقیما بداخل آشیانه ها هدایت شود بمنظور توزیع بهتر هوا استفاده از سیستم کانال کشی و یا تعبیه ورودی ها ی تعالی هوا در تمام ارتفاع دیوارهای آشیانه بسیار اثر گذار است برای در اختیار گرفتن و تنظیم میزان هوای ورودی بطور دلخواه می بضاعت دریچه هایی در ارتفاع مسیر شبکه نصب نمود که ولی بایدایزوله گردیده باشند . 

 

احداث بادشکن برای تالار ها ضروری می باشد و درختکاری برای تلطیف هوا و جلوگیری از باد ضروری می‌باشد مرغداری ها باید از کنار جاده فاصله داشته باشد .